• +47 69 16 69 60
  • Oslo@bygdoytannklinikk.no
  • Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Et vesentlig element i personvernet er at den enkelte skal ha kontroll over og i størst mulig grad kunne bestemme over egne personopplysninger, herunder ha rett til å få vite hvilke opplysninger andre kjenner til om en selv og hva de brukes til. Dette omtales ofte som personopplysningsvern, og det er primært denne dimensjonen som er underlagt omfattende lovregulering gjennom blant annet personopplysningsloven, helseregisterloven og regler om taushetsplikt.

Ring oss på +47 69 16 69 60 for å bestille time eller for mer informasjon.

Behandling av personopplysninger i Bygdøy Allé Tannklinikk

Når du er i kontakt med oss som pasient, vil våre medarbeidere som er tilknyttet vår klinikk behandle personopplysninger om deg. Trykk på les mer for å finne mer informasjon om personopplysninger som samles inn. 

Informasjon om behandling av helseopplysninger

Rett til informasjon om behandlingen av helse og personopplysninger. 
Enhver som ber om det, skal få vite hvordan opplysningene om egen person blir behandlet.

Bruk av Cookies og informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Datatilsynet bruker informasjonskapsler til tre formål:

  • For at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.
  • For å tilby skjemafunksjonalitet.
  • Vi bruker Informasjonskapsler til webanalyse, altså å vurdere hvordan nettstedet brukes og kartlegge forbedringspotensial. Per i dag bruker Oribi.io til webanalyse.

Kontakt

Tlf: +47 69 16 69 60

Oslo@bygdoytannklinikk.no

Adresse

Bygdøy Alle 18

0262 Oslo, Norge

Åpningstider

Man – Fre: 09:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Kontakt Oss