• +47 69 16 69 60
  • Oslo@bygdoytannklinikk.no
  • Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Klinikk Tannbleking

Klinikk Zoom tannbleking foregår på klinikken og involverer lysaktivert blekingsgel til å bleke tennene med. Normalt tar prosedyren ca. 45min – 90 min og gir et intensivt blekingsresultat. Mange tannleger anbefaler klinikk tannbleking som en start, hvor behandlingen bør følges opp med profesjonell hjemmebleking.

Ring oss på +47 69 16 69 60 for å bestille time eller for mer informasjon. Husk Gratis konsultasjon!

Hva bør jeg tenke på før jeg bleker tennene?

Vi anbefaler eg å bestille en time for undersøkelse av tennene dine før tannbleking. Dette for å se om du har hull i tennene eller tannkjøttsykdom, da vi anbefaler å behandle dette før tannbleking.

Tannbleking Behandling

Du vil alltid se resultater øyeblikkelig etter bleking i klinikk. Effekten av blekingen kan variere fra person til person utifra tennenes tilstand.

Blekemiddelet som inneholder 6% hydrogenperoksid, påføres på tennene og aktiveres med UVA-lys.

Normalt sett varer resultatet i minst to år, avhengig av utgangspunkt og hvordan man behandler tennene etter behandling

Hva forårsaker misfarging av tennene mine?

Ulike typer mat og drikke, som for eksempel kaffe og rødvin kan misfarge tennene, i tillegg til snus og røyk. Noen har genetisk mørkere eller misfargede tenner, utviklingsskader eller misfarge som skyldes medisinbruk.

Er tannbleking trygt?

Tannbleking er helt trygt dersom man følger våre forholdsregler. Noen mindre bivirkninger kan oppstå, den mest vanlige er ising i tennene.

Er tannbleking skadelig? Dersom det utføres i en tannklinikk skal det være helt trygt. Vi bruker et blekemiddel som inneholder 6% hydrogenperoksid, som er godkjent mengde i Norge.

OBS. Blekemiddelet vil normalt sett ikke ha noen effekt på fyllinger, kroner og broer. Dette er noe tannlegen vil ta en vurdering på.

Hva bør jeg tenke på etter tannblekingen?

I dagene etter behandlingen er det viktig å unngå mat med kraftige fargestoffer, som for eksempel, kaffe, rødvi, rødbeter osv. Det anbefales også å være forsiktig med snus og røyk.

Bestill Time

Ta kontakt for en undersøkelse dersom du er interessert i tannbleking. Tannlegen vil kunne avgjøre om tannbleking er riktig behandling for deg.

Som ny pasient hos Bygdøy Alle Tannklinikk er det nødvendig at du fyller ut et helseskjema når du kommer til første time/konsultasjon.

  • Fra helseskjema henter vi den viktigste informasjonen om din helse.
  • Her kan vi finne årsaken til eventuelle problem du har i munnen og se om du har rett til refusjon fra HELFO.
  • Det anbefales at du kommer 10 min før avtalt tidpunkt for time, slik at du har god tid til å fylle ut skjemaet.

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av avtalt time kan gjøres per telefon og e-post. 

Avbestilling av en time/konsultasjon må gjøres på virkedager (mandag-fredag), senest 24 timer i forveien.

Zoom Tannbleking

Google Reviews

4.9
4.9/5
Algirdas is the best dentist, I have always been afraid of going to dentist and hated it. But Algirdas has made me safe, I am not afraid as long as I go to him. Recommend him if you want a good dentist who cares for you.
Veldig fin og ryddig opplevelse av klinikken, og ikke minst god rådgivning og gjennomgang av pleien i forkant og underveis.
Smertefritt og mye mer behagelig enn jeg trodde. Fjernet tannstein, pusset og renset med Airflow, polering og fylling. Veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale andre med tannlegeskrekk og komme hit
Previous
Next

Kontakt

Tlf: +47 69 16 69 60

Oslo@bygdoytannklinikk.no

Adresse

Bygdøy Alle 18

0262 Oslo, Norge

Åpningstider

Man – Fre: 09:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Kontakt Oss