• +47 69 16 69 60
 • Oslo@bygdoytannklinikk.no
 • Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Undersøkelse

Ved førstegangs undersøkelse hos oss må du fylle ut et helseskjema. Her fyller du ut litt informasjon om deg selv. Her opplyser du også om du eventuelt har sykdommer eller bruker medikamenter. Dette er for å gi deg en bedre og tryggere behandling. Ved en undersøkelse vil tannlegen foreta en grundig kontroll av tenner og tannkjøtt. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler undersøkes også. 

Ring oss på +47 69 16 69 60 for å bestille time eller for mer informasjon. Husk Gratis konsultasjon!

Undersøkelse hos Tannlege

Ved en undersøkelse vil man foreta en grundig kontroll av tenner og tannkjøtt. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler undersøkes også. Slik vil man kunne kartlegge hvilket behandlingsbehov pasienten har, og basert på dette lage en behandlingsplan. En undersøkelse hos tannlege eller tannpleier ved Bygdøy Allé Tannklinikk inneholder følgende:

 • Undersøkelse av tenner og munnhule
 • Hygieneinstruksjon
 • Vi bruker røntgen til å undersøke de delene av munnen og kjeven som ikke er synlige i en klinisk undersøkelse.
 • Vi kan inkluderer også Panoramarøntgen – En form for oversiktsbilde som kan benyttes dersom behandlingsbehovet er stort.

Det lønner seg å ta vare på tennene, problemer som oppdages sent kan være både smertefulle og dyre å rette opp i.

Kan jeg få kostnadsoverslag og behandlingsplan hos tannlegen?

Når du kommer til oss for undersøkelse blir du informert om hvilken behandling som anbefales og hva den vil koste. Dersom det er behov for tannbehandling vil vi lage en behandlingsplan for deg. Dersom det finnes ulike behandlingsalternativer finner vi den beste løsningen for deg.

Tannrøntgen

Tannrøntgen tar tannlegen for å se detaljerte bilder av bestemte deler av munnen. Tradisjonell røntgenfilm er utviklet i et mørkerom, mens mer moderne teknikker gjør at røntgenbilder blir sendt til en datamaskin og vises på en dataskjerm.

Ulike typer dental røntgen bør være tilgjengelig:

Bitewing

Denne røntgen gjør at tannlegen kan studere tannkronene i under og overkjeven. Slike bilder bør man ta en gang i året.

Periapikal

Tannlegen kan se hele tannen og det omkringliggende bein.

Panoramarøntgen

Denne typen røntgen gir tannlegen oversikt over bihuler, kjevene og benvevet som omkranser tannrøttene. Alle førstegangskonsultasjoner inkluderer et slikt oversiktsbilde. Panoramabilder bør en ta ca. hvert 5. år for å holde øye med evt. patologi(sykdom)

Fordelene med undersøkelse

 • Bedre tannhelse
 • Direkt kommunikasjon med tannlegen! 
 • God rådgivning 
 • Tannrøntgen
 • Anbefaler å utføre dette to ganger i året.

Bestill Time

Bestill Time for undersøkelse i dag! 

Tannlege Undersøkelse

4.9
4.9/5
Algirdas is the best dentist, I have always been afraid of going to dentist and hated it. But Algirdas has made me safe, I am not afraid as long as I go to him. Recommend him if you want a good dentist who cares for you.
Veldig fin og ryddig opplevelse av klinikken, og ikke minst god rådgivning og gjennomgang av pleien i forkant og underveis.
Smertefritt og mye mer behagelig enn jeg trodde. Fjernet tannstein, pusset og renset med Airflow, polering og fylling. Veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale andre med tannlegeskrekk og komme hit
Previous
Next

Kontakt

Tlf: +47 69 16 69 60

Oslo@bygdoytannklinikk.no

Adresse

Bygdøy Alle 18

0262 Oslo, Norge

Åpningstider

Man – Fre: 09:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Kontakt Oss