• +47 69 16 69 60
  • Oslo@bygdoytannklinikk.no
  • Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Tannlegeskrekk

Har du tannlegeskrekk så er du ikke alene et hundretall av pasienter har tannlegeskrekk og vi møter pasienter med tannlegeskrekk hver eneste dag. Tannlegeskrekk er å være nervøs eller redd for å gå til tannlegen og for å få tannbehandling. Angsten skyldes ofte både for undersøkelsen, instrumentene og selve behandlingen. De fleste pasienter som lider av tannlegeskrekk unngår besøk hos tannlegen og utsetter behandlinger. Resultat for dette er ofte dårlig munnhygiene, dårlig ånde og tannproblemer.

Ring oss på +47 69 16 69 60 for å bestille time eller for mer informasjon. Husk Gratis konsultasjon!

Tannlegeskrekk?

Mange pasienter som lider av tannlegeskrekk forteller om negative erfaringer hos tannlegen, gjerne som oftest i barndommen. Erfaringene kan variere, men de har ofte to ting til felles: smerte eller stort ubehag, samtidig følelsen av å ikke ha hatt kontroll over situasjonen. Smertefulle erfaringer i seg selv kan føre til tannlegeskrekk, som øker sannsynligheten for å utvikle problemer dersom du også føler at du har manglet kontroll i situasjonen.

Hvordan behandles tannlegeskrekk?

Dersom du forteller oss at du har tannlegeskrekk setter vi av god tid for deg og du får en gratis uforpliktende samtale før behandlingen. Samtalen handler om din redsel og årsaken til det. Alle behandlinger skal være smertefrie, slik at du føler deg trygg og får kontroll over situasjonen. Vi på Bygdøy Alle tannklinikk legger stor vekt på at du føler deg trygg hos oss. Ikke la tannlegeskrekken stoppe deg fra å behandle tennene dine. Hos oss er det du som har kontrollen og vi gir deg den tiden du trenger, du kan avbryte oss når du vil.

Kan jeg få beroligende tabletter hos tannlegen?

Ja, beroligende tabletter er en type sedasjon som er angstdempende. Denne typen egner seg for engstelige pasienter som føler det er vanskelig å gjennomføre tannbehandling. Beroligende tabletter må avtales med tannlegen ved behov. Tablettene gis senest 30 minutter før tannlegetimen dersom det er avtalt.

Bestill Time

Som ny pasient hos Bygdøy Alle Tannklinikk er det nødvendig at du fyller ut et helseskjema når du kommer til første time/konsultasjon.

  • Fra helseskjema henter vi den viktigste informasjonen om din helse.
  • Her kan vi finne årsaken til eventuelle problem du har i munnen og se om du har rett til refusjon fra HELFO.
  • Det anbefales at du kommer 10 min før avtalt tidpunkt for time, slik at du har god tid til å fylle ut skjemaet.

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av avtalt time kan gjøres per telefon og e-post. 

Avbestilling av en time/konsultasjon må gjøres på virkedager (mandag-fredag), senest 24 timer i forveien.

Tannlegeskrekk

Google Reviews

4.9
4.9/5
Algirdas is the best dentist, I have always been afraid of going to dentist and hated it. But Algirdas has made me safe, I am not afraid as long as I go to him. Recommend him if you want a good dentist who cares for you.
Veldig fin og ryddig opplevelse av klinikken, og ikke minst god rådgivning og gjennomgang av pleien i forkant og underveis.
Smertefritt og mye mer behagelig enn jeg trodde. Fjernet tannstein, pusset og renset med Airflow, polering og fylling. Veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale andre med tannlegeskrekk og komme hit
Previous
Next

Kontakt

Tlf: +47 69 16 69 60

Oslo@bygdoytannklinikk.no

Adresse

Bygdøy Alle 18

0262 Oslo, Norge

Åpningstider

Man – Fre: 09:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Kontakt Oss